Sempena masih dalam mood sambutan Hari Raya Aidiltri, kelab memancing Umpan MyePescado mengambil peluang mengadakan open house dengan cara tersendiri.

Bersesuaian dengan terma kelab memancing maka majlis sambutan Hari Raya dan sesi memancing dilangsungkan atas nama komplot memancing atau Komplot Bersaudara MyePescado.

 

Menurut pengasas kelab Umpan MyePescado, Mohd Azami Yusop, kelab ini merupakan gabungan beberapa pengusaha umpan memancing ikan air tawar khususnya umpan kolam air tawar.

Antara produk umpan yang terbaik ialah Umpan Bfw, Umpan Lentik, Umpan Tawakal, Umpan Katak Senyum, Umpan Daus Sawit dan Umpan MyePescado sendiri.

IKLAN

 

Majlis yang berlangsung di Kolam Seri Bayu Tekala, Semenyih dihadiri oleh pemancing dari sekitar Selangor, Kuala Lumpur serta Negeri Sembilan.

Sementara jemputan khas yang turut hadir ialah Ikan Darat dari Custom Rod Studio (CRS) yang juga seorang pengusaha joran tempahan khas popular.

IKLAN

 

Antara matlamat dan objektif komplot diadakan adalah untuk merapatkan ukhwah dan silaturahim sesama pemancing.

Menurut Azami lagi, komplot hari raya ini merupakan aktiviti bulanan yang dilangsungkan oleh. Atau dalam erti kata lain ia merupakan aktiviti atau komplot bulanan.

IKLAN

 

Manakala aktiviti yang dilangsungkan ketika komplot selain jamuan hari raya ialah tutorial setting umpan, teknik persembahan umpan yang betul, sesi memancing, persembahan aksi joran Custom Rod Studio serta sambutan hari lahir.

 

GALERI

 

Tak kumpau punya, baca lah UMPAN seeNI!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI