Antara produk dari Negara Matahari Terbit ini termasuk keluaran daripada jenama Jackall, Ima, Evergreen dan Keitech.

 

Jackall Xeno Buzz

Sebagai alternatif pilihan bagi umpan katak tiruan. Jackall Xeno Buzz mampu meliputi kawasan dipenuhi teratai, berlumpur dan cetek. Sesuai untuk menduga spesies seperti haruan dan toman. Disesuaikan dengan mata tanpa ladung, Xeno Buzz pilihan tepat untuk mengilat di kawasan berumput dan rumpai.

 

Jackall Super Pin Tail

Produk terbaru daripada Jackall. Super Pin Tail seolah-olah seperti anak ikan kecil sebenar. Direka supaya kelihatan seperti anak ikan yang cedera. Dilengkapi dengan mata 3 dimensi menambahkan lagi realistik soft plastic Jackall ini. Pasti menjadi antara produk wajib dalam kotak pancing anda.

IKLAN

 

Jackall iShad Series

Rekaan Shad Tail memberikan anda renangan yang menggoda. Dengan ekor yang melebar, ia memberikan aksi renangan yang menggoda dengan hanya sedikit tindakan pada kawalan kekili anda.

Terdapat dalam pelbagai warna yang digemari oleh pemangsa. Siri iShad dari Jepun ini mampu memberikan pilihan kepada anda dalam menggoda mangsa.

IKLAN

 

Jackall Glossy Shad

Glossy Shad hampir menyerupai Super Pin Tail, namun rekaan pada ekornya berbeza. Ekor Glossy Shad mempunyai bentuk dayung yang menyebabkan renangan lebih kuat dan pergerakan yang mampu menarik perhatian pemangsa.

Jackall Glossy Shad merupakan pilihan tepat bagi penggunaan dalam kawasan air yang jernih tidak kira mengalir atau tidak.

IKLAN

 

Jackall Cover Craw

Cover Craw dihasilkan dengan protein bermutu dan padat. Reka bentuknya membenarkannya meluncur dengan mudah di celah-celah kawasan yang sukar. Juga disuntik dengan bau yang mampu menarik perhatian ikan pemangsa.