Deps Slide Swimmer 250 

Swimmer Slide telah menjadi viral di kalangan pemancing bass untuk menggunakan Deps. Umpan ini datang dalam dua saiz yang berbeza, dan anda perlu membuka dompet anda sedikit lebih luas untuk memilikinya.

The Slide Swimmer 250 adalah swimbait magnum saiz dengan terperinci yang luar biasa, terima kasih kepada mata 3D dan skala dan pola insang yang kelihatan benar-benar seakan-akan hidup. Dengan saiz 10 inci, 6½-ounce Slide Swimmer 250 tenggelam perlahan-lahan dan direka untuk bergerak secara senyap melalui air. Perincian dan gerakannya praktikal tanpa cacat.

 

IKLAN

Roman Made Mother 

Pada 1 Julai 2009, sebilangan pemancing bass Amerika telah mendengar bawaha Manabu Kurita atau Roman Made telah tiba di Lake Biwa. Ia segera terkesan keesokan harinya apabila Kurita berjaya menyamai rekod dunia George Perry dengan mendaratkan largemouth bass seberat 22 pound 5 auns. Kurita segera mendapat liputan meluas di akbar.

IKLAN

 

Roman Made Mother Triple 

IKLAN

Karya seni ini adalah penjelmaan tiga segmen dari legenda Roman Made Mother. Gewang ini tidak mempunyai ketukangan asal, tetapi gabungan pembinaannya memberikannya aksi lebih baik. Dengan lebih banyak pergerakan daripada two-segment glider. Seperti mana semua ciptaan Roman Made, Mother Triple ini juga buatan tangan di Jepun, oleh Toshinori Takeyama.

Berat hanya 10 auns dan berukuran 12 inci panjang, jadi pastikan anda mempunyai joran yang dapat mengendalikannya. Mother Triple Ibu didapati dalam sembilan corak warna yang dicat dengan tangan.

 

 

Tak kumpau punya, baca lah UMPAN seeNI!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI