IKLAN

 

Selain mengikuti perkembangan dunia pancing, apakah kelebihan dengan kewujudan komuniti dan grup pancing di media sosial? Perkongsian tip memancing, mencari kawan komplot atau macam mana? Apa pendapat korang?

 

Tarvin Mac

Boleh juga wujudkan nilai persaudaraan.

 

Mohd Zulkifly Mohd Jalil

Mengeratkn silaturrahim, dpt info trkini, dpt tunjuk hasil, kongsi ilmu.

 

Shamsul Adha

Kalau fikir scara positif kelebihan komuniti dialam maya ni… kita dpt informasi.kenal mengenal. brtukar pndapat dn cara.meriahh tu.

 

Kd Negri

Byk kelebihannya… merapatkan talian persahabatan. Mampu memperkenalkan dan menjana ekonomi pengusaha serta mengatahui asas tektik n teknik bg pemancing baru.

 

 

Yares Yunus

Nomot 1… mencari rakan yakni ukhwah dikalangan masyarakat kaki mancing…. selebihnya apa yg disebut admin. In sya Allah.

 

Mohd Hafiz Razali

Memang bagus ada group mancing ni… boleh kongsi pendapat, tips, dan lokasi memancing… tp yg best skali… kaki bahan org mmg ramai dlm group mancing ni.

IKLAN

 

Marcellinus Marcell

Pada pendapat saya, kelebihannya ialah dapat menimba ilmu terutamanya tip memancing & lokasi memancing yang berdekatan.

 

Jashaniesyam Salleh

Dpt kawan2 baru,lubuk baru..dpt share teknik/ pendapat dan umpan yg terbaik.

 

Salamander Cool

Komplotan tu yg lawak skit tu… apa daaa… cari port mancing yg baru.

 

 

Kail Patah

Dpt mengeratkan lg persahabatan, famili, persaudaraan… yg paling best sekali dpt joran fendwick dari Mohd Faizal.

 

IKLAN

Ramizi Bin Abdullah

Tambah kawan, ilmu, port & serba serbi lagi. Tapi jangan guna laman sosial untuk kutuk, keji & meluah perasaan yang bukan2.

 

Zulkifli Zul

Mengeratkan tali persahatan antara 1 sama lain. baik yg dekat atau yg jauh. Sama2 kita rapat… terbaikk!

 

Fendy Ja’apar

Cari bakal KDN. Erkkkkk!

 

Nur D Hatimu

Bg sy y jahil tetg dunia pncing ni amat2 pntg group pncg ni n bnyk y sy belajar n mndegar pegalmn otai2 pai trjebk bli jorn bru y bg sy mhl la.bg org lain mgkin murah kot. Hiii RM260 suka2 bru bli smlm. Jgn marah.

 

Mohd Shaharol

Group pancing contoh whatapp lebih kepada mengukuhkan ikatan silaturrahim, berkongsi ilmu pancingan dan bolehlah plan komplot dengan lebih mudah dan selesa… perkongsian lubuk pun tiada masalah sebab dah tahu masing2 bukan kaki tuba.

 

Fadhli Dan Nur Asiah

1.Tambah kawan 2.Teknik & cara berkaitan memancing 3.Cari barang pancing yang tiada jual di tempat sendiri.

 

Sayur Keladi

Hahaa… syok tgk kawan2 berdebat ler! Oppsss….

 

 

Isa Saad

Menjelajah semua negeri dan kawasan top pancing untuk dihebah pada kawan2.

 

Faizal Azreen

Aslmkm… cari kawan… tambah pengetahuan… sebar pengalaman… InshaAllah berkat..!

 

Amirul Irfan

Menambah ilmu, kenalan, dan mempelajari tentang ikan-ikan buruan di negara lain melalui rakan di luar negara. Mengenal pasti perangai ikan di tempat lain… lain padang lain belalang dan memberi kata semangat antara satu sama lain ketika kumpau.

 

Yadin Ny Nyadin

Tmpt untuk meracun kawan2.. terutama yg lama xturun mancing.. haha.