Jika ia ikan bersisik, sebagai contohnya mimpi memancing ikan kelah yang ditangkap dalam jumlah besar itu bererti anda akan memperoleh rezeki yang besar, sementara jika ikan tidak bersisik (macam ikan keli) yang ditangkap, maka keadaan sebaliknya yang bakal menimpa.

 

Makna Mimpi Memancing Yang Korang Kena Tau!!

 

Erti dari mimpi memancing ikan haruan mungkin mempunyai makna yang baik atau bahkan buruk bagi kehidupan anda. Hal ini bergantung kepada keadaan dan waktu yang berbeza. Sebagai jenis ikan pemangsa, ia membawa makna keburukan. Namun, disebabkan ia tergolong ikan bersisik maka ia turut membawa erti kebaikan.

IKLAN

 

Makna yang berlawanan dengan mimpi memancing ikan bersisik, justeru ia merupakan khabar buruk. Dalam tafsiran mimpi lainnya, ia juga memberi petanda bahawa dalam waktu terdekat anda akan jatuh sakit.

 

Jika anda bermimpi memakan ikan, ia bererti anda akan memperoleh rezeki halal yang diperoleh di luar bidang pekerjaan anda.

IKLAN

 

Makna Mimpi Memancing Yang Korang Kena Tau!!

 

Ia membawa maksud anda akan memperoleh kembali keseimbangan jiwa sehingga membolehkan kehidupan aman dan damai. Tetapi, ia juga berkemungkinan sebagai isyarat bahawa anda bakal berhadapan dengan suatu masalah yang merisaukan fikiran.

IKLAN

 

Ertinya, bagi anda yang masih bujang, akan menjadi kaya selepas berkahwin. Sekiranya anda sedang melakukan sesuatu bisnes, maka mimpi ini menjadi satu petanda yang baik pada anda.

 

Ia membawa erti anda akan memperoleh wang yang banyak, halal dan pekerjaan mahupun sesuatu yang membawa kebaikan.

 

Tak kumpau punya, baca lah UMPAN seeNI!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI