Walaupun admin berdarah jenis O, tidaklah bermakna artikel ini dihasilkan untuk masuk bakul angkat sendiri.

Lagipun fakta-fakta ini dihasilkan oleh para pengkaji yang bijak pandai. Admin bukan bijak pandai pun… memancing pun lebih banyak kumpau dari sukses.

 

Ada sesiapa yang berdarah O? Kalau korang bukan berdarah O, tak mengapalah… tapi kalau korang ada kawan yang berdarah O, bersahabatlah dengan beliau. Sesungguhnya pemancing berdarah O ini banyak keistimewaannya.

 

 ➡ Kelebihan 1

Seorang yang sangat komited. Kalau memancing akan diusahakan sehingga berjaya dapat ikan.

 

 ➡ Kelebihan 2

Sangat mementingkan orang lain. Tak kisah pemancing lain dapat ikan walaupun sepatutnya dia dapat ikan tersebut. Asalkan orang lain bahagia walaupun menangis dalam diam.

 

IKLAN

 ➡ Kelebihan 3

Seorang teman yang sejati. Senang cakap, memang susah nak menyusahkan kawan dan takkan kencing member sendiri.

 

 ➡ Kelebihan 4

Berpewatakan tegas dan keras pada luaran sahaja, hati tetap tisu jugak. Atau dalam erti kata lainnya, walaupun nampak cool bila kumpau tapi koyak juga jiwanya.

 

 ➡ Kelebihan 5

IKLAN

Seorang yang fleksibel. Jika korang berbuat baik, dia akan berbuat baik tapi kalau berbuat jahat, dia akan membalas dengan kejahatan juga.

Jadi, jangan nak berlagak kalau dapat ikan monster sebab dia akan bertindak balas seperti itu juga.

 

 ➡ Kelebihan 6

Sangat tidak berkira dan tidak berdendam. Masalah-masalah kecil akan dilupakan begitu saja. Juga seorang yang pemaaf walaupun berkali-kali kena game.

 

 ➡ Kelebihan 7

IKLAN

Setiap kebaikan orang akan diingati, malah akan dibalas melebihi apa yang diperoleh. Jadi, janganlah kedekut apabila pemancing berdarah O nak pinjam set pancing atau apa.

 

 ➡ Kelebihan 8

Sentiasa berusaha untuk kelihatan padu dan gagah walaupun berada dalam keadaan sedih seperti kumpau berdarah.

 

 ➡ Kelebihan 9

Setia! Percayalah… pemancing berdarah O ini seorang yang sangat setia tidak kiralah terhadap pasangan, kerjaya ataupun hobi. Jadi, sia-sia sajalah kalau korang ajak diorang ni buat hobi lain selain memancing.

 

 ➡ Kelebihan 10

Seorang yang adil… dan sangat bencikan pada pembohongan dan kemunafikan. Maknanya, pemancing berdarah O ini bukanlah jenis pemancing yang nak berbohong pasal berat ikan atau mengaku ikan orang lain, dia yang dapat.

Tak kumpau punya, baca lah UMPAN seeNI!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI