25.5 C
Shah Alam
Monday, 19 August, 2019

Produk & Servis

Paparan produk memancing semasa serta perkhidmatan servis yang ditawarkan oleh pengusaha industri memancing.

12 Lipless Rattlebaits Terbaik Dunia

  Lipless rattlebaits merupakan antara gewang killer untuk kebanyakan spesies pemangsa. Rahsianya ialah gabungan goyangan yang menggoda dan bunyi gemerincing dalam frekuensi tinggi yang mampu menarik perhatian ikan pemangsa.   Gewang...

Tokwan So’do: Produk Tempatan Dalam Ingatan

  Sejak diperkenalkan pada 2014 oleh pereka dan pengasasnya, Mohamad Firuz Wan Chik atau lebih popular dengan panggilan Tokwan, kemudian dipertingkatkan kualiti material dan diperhebatkan pemasarannya...

Korang Tanya Umpan Jawab – Apa Masalah Sangat Dengan Peacock Bass?

  SOALAN: Salam, boleh admin jelaskan apa masalah dengan ikan peracok bass ni? Teruk sangat ke spesies memusnahkan spesies tempatan? baca juga betul ke ikan lampam makan gewang?   JAWAPAN. Sbelum menjelaskan pro...

Korang Tanya Umpan Jawab – Umpan dan mata kail nak pancing...

  SOALAN: Saya perhatikan dalam artikel teknik memancing ikan merah jalang tidak dinyatakan umpan dan mata kail yang sesuai. Boleh tak admin ulas sikit tentang...

Korang Tanya Umpan Jawab – Konsep Kolam Pancing Berbayar?

Soalan: Saya Reduan dari Sarawak saya nak tahu sangat2 pasal pancing kolam berbayar kat semenanjung camna dia punya rate ikan bawa balik tu camna cerita timbang atau terus bawa balik??

Korang Tanya Umpan Jawab – Tali Benang Lebih Kuat Dari Mata...

  SOALAN: Saya masih tak faham bagaimana mata tiga gewang boleh lurus bila terkena ikan. Orang kata, kalau kena ikan besar barulah mata tiga boleh lurus. Tapi...

Produk & Servis – Rezza, Tekong Rock Sea Stone

  Hampir 5 tahun yang lalu nama beliau secara tiba-tiba menjadi sebutan. Bermula dari mulut ke mulut, ia kian rancak disebut di media sosial Facebook. Begitu...

Korang Tanya Umpan Jawab – Hukum Makan Ikan Yang Diberi Makan...

  SOALAN: Saya suka makan ikan keli dan patin. Masalahnya saya ada terdengar (tak tahu betul atau tidak) ada sesetengah penternak ikan keli dan patin...

Entrepreneur – Pengusaha Bot Memancing SeriEmas Angler

  Nama: Ahmad Shahir bin Adahudinsa Nama FB: SeriEmas Angler Usia: 31 tahun Nama produk: SeriEmas Angler baca juga pengasas umpan buah ara   UMPAN: Ceritakan sedikit latar belakang anda & penglibatan...

Korang Tanya Umpan Jawab – tip pasang umpan perut ayam?

  SOALAN: Boss… boleh tolong bg tip cara untuk sangkut perut ayam pada mata kail dan ikan jenis apa yang sesuai untuk umpan ni? baca juga cara...

Post Popular

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: